Educació

S'obren les inscripcions de l'Estiu Actiu, projecte per a la conciliació familiar durant les vacances escolars a Benissa

Una proposta lúdica i educativa, amb tallers, excursions, festes i activitats esportives

Avui, 7 de juny, s'han obert les inscripcions de l'Estiu Actiu, projecte per a la conciliació familiar durant les vacances escolars a Benissa. Però abans d'iniciar un nou curs escolar les famílies hauran d'afrontar les vacances d'estiu, cosa que en moltes ocasions representa un trencaclosques autèntic per poder conciliar amb els horaris laborals dels pares, especialment per a aquells amb fills més petits. Amb la intenció d'ajudar en la tasca difícil de la conciliació familiar s'ofereixen escoles d'estiu des dels ajuntaments. A Benissa, un any més, aposten per Estiu Actiu, una proposta lúdica i educativa, amb tallers, excursions, festes i activitats esportives, que inclou la possibilitat de guarda matinera, i amb un horari ampli, des de les 8 i fins a les 14 hores.

El període d'inscripcions arrenca avui, 7 de juny, per als menors empadronats a la localitat. S'ofereixen un total de 350 places i es proposen diferents grups dividits per edats, des dels més petits entre els 3 i els 5 anys, fins als adolescents entre 15 i 17 anys. Estiu Actiu arrencarà el 26 de juny, primer dilluns, després del tancament de les escoles, i es prolongarà fins al 28 de juliol.

Així ho ha explicat als nostres companys de Litoral FM, Adrián Cabrera, que és el regidor d'Educació en funcions