Sanitat

Engeguen una recollida de firmes a Change.org per exigir que no es paralitzi la reversió de l'Hospital de Dénia

La petició sol·licita ajuda per sumar 5.000 rúbriques i de moment ja se'n comptabilitzen més de 4.000

El febrer de 2024 acaba la concessió del Departament de Salut de Dénia (DSD) i s'havia notificat a l'empresa, Ribera Salut, que no es prorrogaria la concessió. Amb el canvi polític a la Generalitat sorgeixen dubtes de si aquest Departament tornarà al sistema públic. Així es justifica la posada en marxa a la plataforma Change.org d'una campanya de recollida de signatures amb què exigir al nou govern valencià que no paralitzi la reversió de l'Hospital de Dénia.

Una campanya amb què es demana a veïns, ajuntaments i treballadors de la salut a la Marina Alta que demostrin que mantenen la seva petició per tornar a un sistema públic, després de 15 anys de privatització.

La petició sol·licita ajuda per sumar 5.000 rúbriques, i de moment ja se'n comptabilitzen més de 4.000.

Així ho explica la promotora d?aquesta petició, Carmen Sanchis, delegada sindical de CESM CV SAE. L'escoltem.