Comerç Societat

L'ACEB cerca nous associats

L'Associació de Começ i Empresa llança una original campanya amb la intenció de captar nous associats
Campanya ACEB. / Ràdio Litoral.

L'ACEB, l'associació local de comerç i empresa, n'ha posat en marxa una campanya per a la captació de nous socis. La recompensa dels que s'integrin a l'associació és revitalitzar tots plegats el comerç local.

Des de l'ACEB sostenen que és essencial que els empresaris locals s'uneixin per defensar i promoure el teixit empresarial i comercial de la localitat. El president d'aquesta associació, Raúl Martínez, destaca que "amb una inversió mínima de 60 euros anuals, els membres no només contribueixen al creixement i enfortiment de l'ACEB, sinó que també es beneficien de la col·laboració i el suport mutu entre els comerciants".