Educació

Música i naturalesa entre les propostes amb què ocupar el temps lliure dels escolars aquest estiu a Xaló

Les activitats es desenvoluparan del 22 al 30 de juny

L'Ajuntament de Xaló ofereix diferents activitats que ajudaran les famílies a conciliar horaris laborals i les vacances dels seus fills menors. Torna Els Musijocs, un projecte creat per l'Escola de Música i Dansa municipal pensat per al seu alumnat, però obert a tots els nens i nenes interessats en la música i el ball, entre 3 i 6 anys.

Aquesta proposta inclou activitats relacionades amb l'ensenyament musical i el cant, a més de tallers, batucada, jocs, percussió… Les activitats es desenvoluparan del 22 al 30 de juny. I les inscripcions es podran fer a partir de dilluns de la setmana que ve.

Mentre que al juliol, del 3 al 28, es durà a terme “l'Escola d'estiu: L'art a la Natura”. Les famílies interessades poden triar el temps a contractar, des d'una setmana, a dues o tres, o fins i tot el mes complet.