Sanitat

Les proves radiològiques ja estan disponibles a l'APP Mostrador Virtual de Marina Salut

També permet, entre d'altres, fer el registre des del mòbil o descarregar el justificant d'assistència al metge

Les proves de l'Àrea de Diagnòstic per la Imatge ja estan disponibles a l'APP Taulell Virtual de Marina Salut. La petició del resultat de les exploracions d'ecografia, TAC, Ressonància Magnètica, Mamografia o Radiologia Convencional les pot fer qualsevol pacient, tant des dels caixers automàtics de l'hospital com des de l'aplicació Mostrador Virtual MS.

En el primer cas, els pacients podran sol·licitar la descàrrega dels resultats escanejant el codi QR imprès al tiquet que reben amb les dades de la consulta. El procés d'escaneig us portarà a Google Play o Apple Store, depenent de si el vostre mòbil és Android o iPhone, per descarregar-vos l'aplicació Mostrador virtual MS. Un cop donat d'alta a l'aplicació, l'usuari podrà localitzar la prova radiodiagnòstica, l'endemà de la seva realització, a la secció de Carpetes.

Els casos en què els pacients facin directament el check-in en arribar a l'hospital des de l'aplicació, tindran la prova descarregada a la carpeta, sense necessitat que la sol·licitin prèviament.

A més de les proves radiològiques, a l'APP Mostrador Virtual MS es pot accedir a les pautes d'anticoagulació, fer check in des del teu mòbil en arribar a l'hospital, descarregar el justificant d'assistència al metge, resoldre els teus dubtes, demanar o modificar les cites, renovar receptes o sol·licitar documentació clínica, entre altres funcions.