Informació de serveis

Les persones amb mobilitat reduïda ja poden gaudir del bany a les platges calpines

La Fossa i Arenal-Bol compten amb àrees diferenciades de bany

Calp ja té preparades les instal·lacions perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir també del mar. Les dues principals platges del municipi, la de la Fossa i la de l'Arenal-Bol, ja compten amb àrees diferenciades de bany, especialment dotades per atendre les necessitats de persones amb problemes de mobilitat, persones d'edat avançada, i persones amb visió reduïda. Aquests punts de platja accessible s'ubiquen a la Fossa a l'alçada del carrer Llevant ia la platja de l'Arenal-Bol a l'alçada del carrer Holanda.

Aquestes àrees estan dotades de cadires i crosses amfíbies, trams de passarel·la flexible i zona de banys adaptat i vestuari ia més disposen de socorristes que atenen i acompanyen els usuaris del servei, encara que també es pot optar per la companyia d'un familiar capacitat si es prefereix.

Aquests punts accessibles estan en servei de dilluns a diumenge, actualment des de les 11 fins a les 19 hores i compten als voltants amb aparcaments reservats.

L´horari del bany adaptat dependrà de l´horari del servei de salvament i socorrisme. Les jornades diàries seran de 8 hores els mesos de juny i setembre i de 10 hores els mesos de juliol i agost.