Festes

"Laboratori de contes sobre diversitat" per celebrar el Dia Internacional de l'Orgull a Benitatxell

El colofó d´aquesta celebració serà el divendres 30 de juny amb la celebració d´una Festa Holi

El Poble Nou de Benitatxell que durant aquesta setmana dóna continuïtat a la programació especial amb què celebrar i defensar els drets LGTBI+. Aquest dimecres 28 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+, es farà a la Plaça de l'església un “Laboratori de contes sobre diversitat” per a nenes i nens a partir de 4 anys i famílies.

El colofó d'aquesta celebració serà el divendres 30 de juny amb la celebració d'una Festa Holi (pols de colors) per la diversitat i l'orgull LGTBI+. Una festa que comptarà amb música i DJ i que està adreçada a la gent jove del municipi i de tota la comarca.

Segons el regidor Víctor Bisquert, “amb aquestes activitats des de l'executiu es pretén seguir reivindicat l'alegria de poder estimar i viure lliurement i defensar un col·lectiu que ha patit i segueix patint exclusió i agressions, més en un moment d'apogeu d'idees reaccionàries contràries als Drets LGTBI+, que són Drets Humans”.