Educació

La UNED de Dénia orienta els estudiants sobre diferents sortides professionals després de finalitzar els estudis

Es comptarà amb la participació d´experts

Tenim una proposta d'interès per a aquells que estiguin buscant una sortida laboral després de finalitzar els estudis, i és que avui, aquesta tarda, a l'aula 03 de la UNED Dénia, tindrà lloc a partir de les 17.00 h, una activitat gratuïta, sota el títol “CONVERSATORIS: SORTIDES PROFESSIONALS A EXPLORAR DESPRÉS DELS MEUS ESTUDIS”. Una iniciativa coordinada pel COIE, Centre d'Orientació i Ocupació.

Aquesta jornada vol oferir l'oportunitat de conèixer de primera mà i, per part de grans professionals de diferents àmbits laborals, les diferents opcions d'inserció professional al mercat laboral actual per a l'estudiantat que acaba els estudis de Grau i Màster a la UNED.

En aquesta convocatòria es comptarà amb la participació d'experts que compartiran amb els assistents opcions professionals per als estudiants formats a Ciències Socials i Jurídiques, Humanitats, Ciències o Ciències de la Salut. Així ho expliquen des del propi centre: