Sanitat

La Fe millora l'experiència dels pacients gràcies al MotoClub Ugly MC i l'Ajuntament de Teulada

Es tracta de crear un ambient relaxant que fomenti l'evasió dels pacients i les famílies

L'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha implementat una nova ambientació a la seua àrea d'Urgències Pediàtriques amb l'objectiu d'humanitzar i millorar l'experiència dels xiquets i les xiquetes. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al MotoClub Ugly MC i la col·laboració de l'Ajuntament de Teulada i el centre d'estudis superiors Barreira Arte+Diseño.

Durant l'any 2022, l'Hospital La Fe va atendre al voltant de 60.000 casos d'urgències pediàtriques, i la patologia respiratòria va ser la més comuna. Per tal de fer més agradable l'estada dels pacients i les famílies, s'ha dut a terme una decoració específica a l'àrea d'Urgències de Pediatria. Els vinils dissenyats pels estudiants de 4t curs de Disseny Gràfic de Barreira, sota la direcció de Cristina Muñoz, presenten motius animals amb formes arrodonides i una paleta de colors pastís.

El MotoClub Ugly MC ha reunit forces durant anys amb la festivitat de l'Ugly Day per recaptar fons destinats a la millora dels espais hospitalaris infantils. La vostra contribució ha estat fonamental per fer realitat aquest projecte d'ambientació. A l'acte d'inauguració, hi van ser presents representants de l'hospital; representants de l'Ajuntament de Teulada; integrants del MotoClub Ugly MC; i representants del centre d'estudis Barreira Art+Disseny.

Aquesta nova ambientació, sota el lema «Compartir l'espai», vol satisfer les necessitats expressades pel personal sanitari de la unitat d'Urgències Pediàtriques i crear un ambient relaxant que fomenti l'evasió dels pacients i les seves famílies.

En aquest sentit, cal assenyalar que l'Hospital La Fe continua compromès amb la millora constant de l'atenció mèdica i la comoditat dels nens que acudeixen a les urgències pediàtriques.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que “la millor recompensa d'aquesta obra social és veure que hem pogut convertir un espai hospitalari en un lloc acollidor, colorit i que permet als nens i nenes interactuar-hi. Una gratificant forma de treure somriures als qui més ho necessiten i que s'ha fet realitat gràcies al gran treball i iniciativa del MotoClub Ugly MC, sense els qui no hauria estat possible”.