Educació

L'Associació de Turisme Nàutic de la Marina Alta s'uneix a la campanya “Respectant les normes, gaudiràs segur” per evitar accidents

S'aposta per la conscienciació i la formació dels usuaris de mar

ATNMA, l'Associació de Turisme Nàutic de la Marina Alta, s'uneix a la campanya “Respectant les normes, gaudiràs segur” per evitar accidents al mar. Segons indica des de l'associació, Ricardo Burriel, des de fa uns dies han posat en marxa una tasca d'informació als usuaris del mar per evitar possibles accidents, tot recolzant la campanya iniciada per la Direcció General de la Marina Mercant.

Unes accions que s'inicien just ara, entenent que, durant els mesos estivals, es multiplica el trànsit d'embarcacions a la mar i la pràctica d'activitats d'oci nàutic, i això provoca un augment d'accidents i situacions de risc que obliga a extremar la precaució.

Burriel aposta per la conscienciació i la formació dels usuaris de mar, i llança un missatge de conscienciació als usuaris d'embarcacions d'esbarjo, motos nàutiques i altres esports i activitats recreatives perquè entenguin la importància de complir les normes en un espai compartit com és el mar.