Informació de Serveis Medi ambient

S'amplia fins al 16 de juny el període de crema de residus agrícoles

Conselleria amplia el període a causa de les darreres pluges

La Conselleria de Transició Ecològica ha ampliat, de forma excepcional i fins al 16 de juny inclusivament, el període de crema de residus vegetals generats en labors agrícoles situats als terrenys confrontants o amb una proximitat menor de 500 metres de terrenys forestals.

D'aquesta manera, s'atenen la demanda dels titulars d'explotacions agràries que havien sol·licitat l'ampliació del període de crema. Per adoptar aquesta mesura s'han tingut en compte les precipitacions en forma de pluja registrades durant la segona quinzena de maig, que per una banda han dificultat l'ús del foc per poder gestionar els residus agrícoles, i de l'altra han permès augmentar la humitat del combustible forestal, disminuint el perill dincendi forestal.