Educació

El proper curs escolar començarà l'11 de setembre i finalitzarà el 21 de juny

També s'han donat a conèixer els festius

Amb el curs escolar a punt de concloure, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha proposat a les meses de negociació, que dilluns 11 de setembre sigui el primer dia de classe per a l'alumnat d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional, tant a FP Bàsica (FPB) com a les titulacions de grau mitjà i superior de cara al proper curs 2023-2024.

Les classes d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, FP i també les de les escoles oficials d'idiomes (EOI) acabaran totes alhora. Així, el darrer dia de classe del proper curs 2023-2024 es proposa que sigui el divendres 21 de juny. Igualment, l'alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) i el de FPB de segona oportunitat també finalitzaran les classes el 21 de juny.

Pel que fa a les EOI, les classes arrencaran el dilluns 25 de setembre. En formació de persones adultes (FPA), l'inici de curs serà el dilluns 18 de setembre i finalitzaran el 19 de juny. En ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals; ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny, i ensenyaments esportius de règim especial, les classes començaran el dimecres 20 de setembre i acabaran el dimecres 19 de juny.

Apuntar que el calendari escolar proposat planteja que les vacances de Nadal siguin des de divendres 22 de desembre fins divendres 5 de gener, de manera que el curs es reprendrà el dilluns 8 de gener. Les vacances de Pasqua aniran des de dijous 28 de març fins el dilluns 8 d'abril, també els dos inclosos.

El proper curs 2023-2024 tindrà els dies festius autonòmics següents: el dilluns 9 d'octubre, el dijous 12 d'octubre, el dimecres 1 de novembre, el dimecres 6 i el divendres 8 de desembre, i també el dimecres 1 de maig.