Política

El PP de Calp demana dedicacions exclusives per als seus edils

També volen disposar d´un despatx a la planta baixa de l´Ajuntament

El Grup Municipal del Partit Popular de Calp ha registrat la sol·licitud per disposar dels recursos necessaris per fer la seva tasca de control i fiscalització al govern durant aquesta legislatura. En aquest sentit a l'escrit els populars requereixen disposar d´un despatx a la planta baixa de l´Ajuntament i la possibilitat que hi hagi regidors del grup amb dedicació exclusiva.

Des del PP asseguren que afronten aquesta legislatura amb il·lusió, compromís i dedicació per fer una oposició constructiva, responsable i que permeti que hi hagi un millor govern a la localitat.

A través d'un comunicat s'explica que César Sánchez, com a número 1 de la candidatura del PP, serà el portaveu municipal del grup, però juntament amb la resta de regidors, que seran portaveus suplents.

Els populars indiquen que mantindran les portes obertes perquè qualsevol ciutadà trobi un espai de reflexió, de reivindicació i una mà estesa per ser la veu dels calpins, i així poder satisfer les seves necessitats i ser altaveu de les seves inquietuds.

Des del PP també s'ha sol·licitat que els plens i les comissions es continuïn celebrant els dilluns a la tarda, perquè els ciutadans que així ho desitgin puguin assistir de manera presencial als plens. Els populars consideren que és molt important que en aquesta legislatura, en què hi ha tants partits polítics, es promogui la màxima transparència.