Medi ambient

El nou executiu de Calp mostra la seva preocupació pel canvi climàtic i anuncien mesures davant dels incendis

S'ha fet referència al perill que representen els incendis forestals

En crònica política, parlem de Calp i la preocupació pel canvi climàtic. En roda de premsa, el recent nomenat regidor per Somos Calpe, Pedro Moll, format com a tècnic ambiental i amb les delegacions, entre d'altres, de Canvi Climàtic, Medi Ambient, i Playas, va mostrar l'interès del nou executiu local (Somos Calpe, PSOE i Compromís) per cuidar i salvaguardar el pulmó verd que representa per a la ciutat del Penyal la Serra d'Oltà.

L'edil ha remarcat que el nou govern es compromet a treballar amb polítiques per fer front al canvi climàtic, entenent que els canvis en els patrons climàtics que estem experimentant suposen una gran amenaça i per això s'ha creat una àrea específica en aquest sentit.

Moll ha fet referència al perill que representen els incendis forestals a l'acceleració del canvi climàtic, i en aquest sentit ha avançat dur a terme accions urgents per protegir espais prioritaris com la Serra d'Oltà. Mantenir nets els camps, les masses forestals o recuperar sendes antigues que funcionen com a tallafocs, són algunes de les accions més immediates.