Política

L?alcalde de Teulada, Raúl Llobell, atribueix les delegacions de l?equip de Govern

L?alcalde de Teulada, Raúl Llobell, atribueix les delegacions de l?equip de Govern

Havent-se constituït la nova Corporació Municipal de l'Ajuntament de Teulada, l'alcalde del municipi, Raúl Llobell, ha atribuït les diferents delegacions als vuit regidors, més ell, que formen l'equip de Govern per a la propera legislatura 2023/2027.

Ha estat en una primera reunió d'equip on s'han delegat les regidories. Llobell ha assegurat que "està content per les ganes i il·lusió que presenten tots els regidors" i diu estar segur que "faran una gran tasca amb les seves responsabilitats pertinents".

Així doncs, Raúl Llobell, alcalde i president de l'Ajuntament de Teulada, manté juntament amb Alcaldia la regidoria de Seguretat Ciutadana, Comunicació i Premsa, i s'hi afegeix Cicle Hídric.

Rosana Caselles, que és la primera tinenta d'alcalde, té delegades les regidories de Festes, Igualtat, Educació, Participació Ciutadana i Cultura. Per part seva, la segona tinenta d'alcalde, Verónica Martínez, és responsable de les àrees de Recursos Humans, Hisenda i Tercera Edat.

El tercer tinent d'alcalde és Toni Reig, que té les regidories d'Obres i urbanisme, Infraestructures i Contractació. I la quarta tinent, Mari Cantó, serà responsable de Serveis Generals, Edificis Públics i Mercats, Llicències Ambientals i d'Activitat i TEUMO.

D'altra banda, les regidories de Medi Ambient i Platges; Foment, Ocupació, Comerç i PIMES; i Matrimonis Civils les ostenta Pilar Vidal. I les de Turisme, Fons Europeus, Patrimoni i Cadastre, Agenda 2030, Relacions Internacionals i Benestar Animal queden delegades a Susanne Katzgrau.

Josep Ivars és el responsable de les regidories dEsports, Joventut i Infància i Adolescència. I, finalment, José Antonio Bisquert, que és el cinquè tinent d'alcalde, assumeix les competències d'Organització i Noves Tecnologies; Transparència; Benestar Social; SIT i OMIC; Agricultura, Ramaderia i Pesca; i Sanitat.