Educació

Educació viària per als nens de Teulada Moraira

Se'ls ha ensenyat les normes de circulació amb bicicleta, la normativa de vianants o indicacions de la policia
Foto / Ajuntament de Teulada Moraira

Els agents de la Policia Local de Teulada Moraira han impartit aquesta setmana una sèrie de xerrades sobre educació vial als nens i nenes del col·legi públic CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada. Cal recordar que l'alumnat del CEIP Cap d'Or de Moraira va rebre aquestes mateixes classes el mes de novembre passat.

Entre les activitats realitzades se'ls ha mostrat les normes de circulació amb bicicleta, la normativa de vianants, indicacions de la policia, senyals de trànsit, etc. Posteriorment, s'han reforçat les pràctiques amb sessions teòriques a les aules, per tal de consolidar els coneixements adquirits.

El regidor de la Policia Local i alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha destacat que “és de vital importància recuperar l'educació viària en els joves, perquè des de ben petit coneguin bé el funcionament correcte de les normes de circulació, així com familiaritzar-se amb la figura de la Policia Local, perquè sàpiguen a qui poden acudir en cas de dubte o emergència i evitar així possibles accidents”.

La regidora d'Educació, Rosana Caselles, ha afegit que aquesta és “una eina teoricopràctica essencial en el procés educatiu dels nens i nenes, ja que els permet conèixer de la mà dels professionals la forma més segura i correcta de moure's ”.