Societat

Cope Litoral se situa amb 11.000 oients segons l'Estudi General de Mitjans

Guanya més de 2.000 oients respecte a la passada onada
Foto / Cope Litoral

Aquest matí, les emissores de ràdio estàvem pendents dels resultats de les dades publicades per l'Estudi General de Mitjans. Cope Litoral clarejava amb una gran notícia, ja que ha guanyat més de 2.000 oients respecte a les xifres de la darrera onada.

Per als que fem ràdio és una gran satisfacció saber que la feina, que es fa pensant sempre en l'oient, té resposta i repercussió. Actualment, l'emissora que cobreix la informació del sud de la Marina Alta se situa amb 11.000 oients, una xifra més que considerable si parlem de la zona dinfluència.

Parlar de la filosofia de la cadena, en aquesta nova etapa, és posar sobre la taula conceptes molt clars i aquests són proximitat i compromís per arribar a tots els seus pobles.

El director de Cope Litoral, Jordi Monsonís, assegura que «les xifres mostren no tan sols la importància de consolidació com a ràdio generalista, sinó que a més els oients ens estan regalant la possibilitat de continuar creixent i avançant al món de la comunicació, cosa que hem d'agrair.» Monsonís ha volgut transmetre el seu agraïment a tots els que ens sintonitzen cada dia, «esperant que els nostres continguts els permetin arribar a casa seva i als seus treballs per aportar bona companyia.»