Festes

Compte enrere per a les Festes de la Font Santa de Teulada

Se celebraran del 30 de juny al 5 de juliol

Les celebracions de la Font Santa 2023 a Teulada són a tocar. Del 30 de juny al 5 de juliol, Teulada acull les seves festes de la Font Santa en honor a Sant Vicent Ferrer amb una infinitat d'actes religiosos, de lleure i festius, tots organitzats pels Quintos.

Apuntar que part dels actes i activitats incloses en aquesta programació festiva estan subvencionades per l'Ajuntament de Teulada.

Com a antesala de les festes i obrint la programació, demà dissabte 24 de juny, està prevista a les 13:00 una concentració de tots els Quintos de la Font Santa dels anys anteriors. I a les 14:00 hores, dinar popular amb servei de barra a càrrec del Quintos de la Font Santa 2024. Una jornada festiva que estarà amenitzada per una discomòbil.