Política

César Sánchez, del PP de Calp, denuncia els «atacs brutals d'odi» a què es veu sotmès

Missatges a xarxes socials i també als cartells de campanya

Calp continua al punt de mira, pensant el 17 de juny, dia en què es constitueixen els nous Ajuntaments i es proclama als nous alcaldes i alcaldesses, i amb un ambient caldejat. En aquest context, el número 1 dels populars, César Sánchez, ha denunciat a través de les seves xarxes socials allò que considera “atacs brutals d'odi” rebuts contra la seva persona al llarg de la campanya electoral.

El líder popular assegura que ha patit atacs amb imatges que circulen per xarxes socials i pels WhatsApp d'alguns grups del poble, com ara la del cartell de la campanya electoral del 28M coronant una foguera preparada per ser encesa.

Sánchez afirma que l?agressió verbal és violència, la incitació al?odi un delicte, i la llibertat d?expressió acaba on comença el dret al?honor.