Serveis Públics

Benitatxell engega aquest cap de setmana l'autobús gratuït a la cala del Moraig

Els punts de recollida són: cementiri municipal, pàrquing davant del Masymas, aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala

Demà, divendres 30 de juny, i fins al diumenge 3 de setembre, l'autobús llançadora gratuït habilitat per l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell prestarà servei per portar els banyistes a la cala del Moraig.

Des de l'executiu local apunten que, després del bon funcionament de l'estiu passat, aquest any s'ha decidit mantenir els quatre punts de recollida: el cementiri municipal, el pàrquing davant del Masymas, l'aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala.

Això, sí, s'hi incorpora un petit canvi a l'horari, i és que en comptes de sortir els caps de setmana a les 9:30h, ho farà a les 10:00h, igual que la resta de dies. Així, l'autobús sortirà al matí a les 10:00h des del centre urbà i farà parada també al pàrquing davant del Masymas, l'aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala. El mateix recorregut, però a la inversa, ho farà al migdia, a les 14:30 h. A la tarda, sortirà a les 16:00 hi tornarà a les 18:30 h.

Afegir que aquest transport, cada 15 o 20 minuts, baixarà i pujarà als banyistes des de laparcament de la cala fins a peu de platja. Una alternativa còmoda al pronunciat pendent que es fa especialment difícil de pujar els dies de molta calor, amb l'hamaca i la nevera a sobre.

Aquest servei cerca descongestionar de vehicles la zona de costa i proporcionar una alternativa gratuïta al pàrquing de pagament més sostenible amb l'entorn. Alhora, es vol potenciar les visites al centre urbà de la localitat.