Uncategorized

Benitatxell instal·la el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics

És possible gràcies a la convocatòria de subvencions de la Diputació

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell instal·la el seu primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics a l'accés nord a Cimera del Sol. Aquesta actuació és possible gràcies a la convocatòria de subvencions de la Diputació d'Alacant per a obres d'instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics (convocatòria 2022), que ha atorgat una quantia de 14.741,77 euros al consistori.

El punt està situat a la carretera d'accés nord a la urbanització Cimera del Sol, a prop de l'edifici municipal El Puig (actual retingues de Protecció Civil), i compta amb dues preses de corrent de càrrega semiràpida de 22 kW.

Aquest ajut està emmarcat en la iniciativa europea 'El Pacte dels Alcaldes', que té com a objectiu promoure l'ús d'energies renovables i energies netes que evitin les emissions de CO2. Benitatxell forma part, juntament amb 135 municipis més de la província d'Alacant, d'aquest acord.