Serveis Públics

Amb l'arribada de l'estiu Calp tanca alguns carrers per convertir-los en vianants

El nucli antic es converteix en una àrea de passeig

Com cada estiu l'Ajuntament de Calp tanca a trànsit rodat determinats carrers durant la temporada estival amb l'objectiu de recuperar espais per al gaudi del ciutadà i afavorir l'activitat de l'hostaleria.

Segons informen fonts municipals, entre aquests carrers s'inclouen, al casc antic, el C/ Justícia, C/ La Font, C/ Llibertat, C/ Cervantes, Plaça La Vila, també C/ Reverend Penalva i C/ Dos De Mayo. Vials que es converteixen en vianants les tardes de dilluns a divendres, de 20:00 ha 3:00 h, fins al 30 de juny. I de l'1 de juliol al 31 d'agost: cada dia de la setmana, en aquest mateix horari.

També els carrers que envolten el nucli antic com el C/ Pintor Sorolla (tram encreuament Blasco Ibáñez – encreuament Corbeta) i el C/ Corbeta (tram encreuament Exèrcits espanyols – encreuament Dr. Fleming), han estat tancats al trànsit de vehicles fins al proper 2 octubre: tots els dies de la setmana, de 20:00 ha 3:00 h.

Així com el C/ Portalet o el C/ Oscar Esplá, també tindran restringit el trànsit rodat.