Cultura

Aina Cardona Ivars, Premi Professional d'Ensenyaments Musicals del CPM Mestre Berenguer de Teulada

L'alumna de l'especialitat de trompeta ha obtingut les qualificacions més altes

Aina Cardona Ivars acaba de ser reconeguda amb el Premi Professional d'Ensenyaments Musicals del Conservatori Professional de Música Mestre Berenguer de Teulada 2022-2023. Aquest guardó reconeix públicament lesforç i la dedicació de lalumnat en làmbit de la música al llarg del seu ensenyament musical.

Aina Cardona, alumna de l'especialitat de Trompeta, ha obtingut les més altes qualificacions a totes les assignatures del currículum, requisit indispensable per poder presentar-se a aquest reconeixement. Cal destacar que ha realitzat els seus estudis sota la direcció del professor Joaquín Cabrera Soler.

L'Auditori Teulada Moraira va obrir les portes per acollir aquest important acte, els objectius del qual són fomentar valors com la superació personal i la responsabilitat, incentivar la constància a l'estudi i millorar la qualitat dels ensenyaments artístics. D'aquesta manera es posa en valor l'alumnat que millor ha desenvolupat els estudis perquè serveixi com a exemple de la feina ben feta.

La prova instrumental del premi va tenir lloc a la Sala de Cambra, on Aina Cardona, acompanyada del pianista Adolfo García, van interpretar el repertori següent: Primer Moviment Allegro amb spirit del Concert de Trompeta a Mib, JN Hummel; Prelude et Ballade. G. Balay; i Concert Etude Op. 49, A. Goedicke. Tots els assistents van poder gaudir d'aquesta interpretació excel·lent.

El tribunal qualificador ha estat format per cinc professors i professores del centre i per unanimitat han proposat la concessió daquest guardó, convocat anualment pels Conservatoris Professionals de Musica i que estan regulats per la Conselleria dEducació, Cultura i Esport.

Així mateix, el claustre de professorat del CMP Mestre Berenguer i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Teulada, Rosana Caselles, han donat l'enhorabona a la guanyadora, desitjant-li “molta sort en el seu –més que segur– exitós futur musical”.