Informació de serveis

Teulada ja aplica la bonificació de l'estacionament als residents

En temporada alta els residents tindran una reducció del cost i en temporada baixa és gratuïta, respectant el temps màxim

L'ajuntament de Teulada, ha informat que ja s'aplica la bonificació de l'estacionament regulat per a tots els residents de Teulada Moraira. Fonts municipals expliquen que des del consistori s'ha modificat l'ordenança del servei d'estacionament regulat amb una nova 'tarifa resident' que bonifica tots els ciutadans empadronats i amb vehicle matriculat al municipi, a diferència d'abans que només era aplicable a residents de les zones regulades.

Així doncs, de l'1 de novembre al 31 de març (temporada baixa), podran estacionar a cost zero obtenint el tiquet amb tarifa resident que indiqui l'hora d'arribada i sense que superi el límit màxim de temps establert (3 hores). De la mateixa manera, durant la temporada alta, els residents tindran una reducció en el cost de la tarifa normal.

Raúl Llobell, alcalde de Teulada Moraira, ha declarat que aquesta modificació "neix de les peticions de millora de la ciutadania, fent de l´ordenança de l´estacionament regulat, un document viu que s´adapta a les necessitats i constant evolució del municipi, buscant sempre beneficiar a la majoria dels residents de Teulada Moraira”.

Així mateix, es manté la resta de les aplicacions de l'ordenança com ara l'horari, les zones, les tarifes i els temps d'estacionament.