Festes

Teulada celebrarà el Dia d'Europa a la Font Santa

Productes típics internacionals, paella gegant, servei de barra, joc de petanca, tómbola i música en directe

Teulada celebra el dia d´Europa. Des de l'Ajuntament s'ha organitzat una variada programació per celebrar, com cada any, el Dia d'Europa a la Font Santa, en col·laboració amb diferents associacions.

La cita, dissabte que ve 13 de maig, des de les 12:00h fins a les 17:00h. Una jornada on els assistents podran gaudir d'estands amb productes típics internacionals, paella gegant, servei de barra a càrrec dels Festers de Sants de la Pedra 2023, joc de petanca, tómbola i música en directe.

La regidora de Relacions Internacionals, Sara Richardson, ha remarcat que aquesta celebració és una forma de commemorar la unió i cooperació política entre les diferents nacionalitats europees, que també conviuen al municipi.