Esdeveniments

Rescat a l'Alt de la Serra de Bèrnia i al cim del Penó d'Ifac

En tots dos cal accedir amb helicòpter

Els bombers van rescatar ahir, dilluns, 1 de maig, al Alt de la Serra de Bèrnia, al terme municipal de Xaló, a un jove que va patir una caiguda i va quedar en una lleixa en pendent amb dolor a l'espatlla i sagnat de cara i cap. Va ser necessària la intervenció de l'equip especialitzat de muntanya i l'helicòpter Alpha per recuperar el ferit, que després va ser derivat en un SAMU a un hospital.

I també ahir, a primera hora de la tarda, efectius del Consorci Provincial de Bombers, van rescatar un altre excursionista al Penyal d'Ifac, a Calp. Un home de 52 anys que va patir una fractura de turmell. La víctima va haver de ser rescatada amb grua per elevar-la a l'helicòpter i traslladada posteriorment al parc de Bombers de Sant Vicent, on l'esperava una ambulància SVB per traslladar-la a l'hospital.