Política

Reiniciem Benissa donarà a conèixer demà el seu programa a l'acte de presentació del partit

Un dels assumptes serà impulsar un centre de dia per a gent gran

Una de les prioritats al capdavant de l'Ajuntament per part de Reiniciem Benissa, si guanya les properes eleccions, serà la de impulsar un Centre de Dia per a gent gran. Des d'aquesta agrupació d'electors, consideren que és imperdonable que la darrera legislatura d'Arturo Poquet i el seu equip s'hagin gastat pràcticament els 11 milions d'euros de romanent històric i no s'hagi abordat aquest tema.

Reiniciem Benissa es reafirma en la seva capacitat per dur a terme aquest projecte, com ja es va fer, recorden en un comunicat, amb la Consulta Mèdica de la costa durant el mandat. I afirmen que amb suport, o sense, de la Generalitat Valenciana s'impulsarà el projecte amb l'ajut de les famílies benisseres.

Reiniciem posa com a exemple localitats com Teulada, Alcoi o Bocairent on els veïns i veïnes s'han unit en iniciatives com l'associació de familiars i amics de malalts d'Alzheimer per cuidar la gent gran i els malalts ajudant-los a fer que tinguin el màxim grau d'autonomia, estimulant-los cognitivament i físicament i aportant-los assistència i supervisió professional.

Aquesta proposta forma part de l'eix de campanya de Reiniciem per fer de Benissa allò que des de la formació qualifiquen com a “la capital del benestar”.

Matí dissabte a les 19 h al Taller d'Ivars, Reiniciem presentarà amb més detall aquesta i les altres 60 propostes que s'emmarquen a el seu programa electoral per transformar Benissa.

Mireia Ripoll és una de les integrants de la candidatura de Reiniciem.