Festes

Primera trobada comarcal de comparses de Moros i Cristians a Moraira

El 27 de maig la localitat té previst reunir nombrosos assistents amb el mar com a escenari de fons

Els Moros i Cristians de Moraira han organitzat la primera trobada comarcal de comparses. La Filá Muladíes i Filá Almorach, capitanies 2023 de Moros i Cristians de Moraira, són les promotores d'aquesta primera trobada que espera reunir comparses de poblacions tant de la Marina Alta com de la Marina Baixa, on se celebren festes de MMiCC. La cita s'ha calendarititzat per al proper 27 de maig.

L'esdeveniment comptarà amb cercavila, el tradicional dinar de germanor, servei de barra a preus populars i actuació musical.

Les capitanies han declarat que aquesta trobada té com a finalitat reunir els festers de la província per primera vegada a Moraira, un esdeveniment que concentrarà comparses de tota la comarca i en què esperen reunir tots els amants d'aquesta festa i celebrar un acte de germanor amb el mar com a teló de fons”.

El preu per persona serà de 20€ i el pagament s'ha de fer per transferència bancària al compte ES65 3058 2543 9727 2001 0439. Des de l'organització es prega que les transferències es facin de manera conjunta, és a dir, que cada filà o junta es faci càrrec de fer la transferència.