Política

Més Benitatxell anima que s'ajudi els veïns que no puguin anar a votar per les pluges

Apel·len a la solidaritat

Aquest diumenge 28 de maig se celebren les eleccions municipals a tot Espanya, i sembla que les de la Marina Alta podrien estar passades per aigua.

Aquest petit contratemps podria suposar una disminució de les persones que acudeixin a votar, sobretot entre persones grans i amb mobilitat reduïda, per a les quals la pluja, sobretot si és intensa, pot ser una barrera per anar a votar.

Per aquest motiu, el grup polític Més Benitatxell ha llançat a través de les seves xarxes socials una campanya per animar els veïns de la localitat a ajudar aquelles persones que coneguin i per a les quals la pluja pugui ser un impediment, perquè puguin anar al col·legi electoral a exercir el seu dret a vot.

Més Benitatxell considera que les inclemències meteorològiques no poden suposar un repte o una barrera per a la democràcia i el dret a votar. Per això apel·len a la solidaritat.