Sanitat

Marina Salud presenta un recurs contenciós administratiu contra la reversió

L'empresa demana la suspensió cautelar del procés

Tot i que la reversió sanitària a la comarca té la data ja fixada, la concessionària del servei, Marina Salud, no es queda de braços plegats i presenta batalla al procés per a evitar que, com està previst, el proper 31 de gener es recuperi la gestió pública del Departament de Salut de Dénia. Així ho va traslladar ahir el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, als municipis de la comarca que conformen la Xarxa d'Alcaldes de la Marina Alta.

Segons els va explicar el conseller, l'empresa concessionària, ha presentat un recurs contenciós administratiu contra les normes de reversió, document pel qual la Conselleria li comunica el procés per a la reversió de la concessió sanitària que conclourà al febrer del proper any.

Mínguez ha comentat que en aquest recurs l'empresa demana la suspensió cautelar del procés, alguna cosa ha indicat el Conseller “previsible” que passés ja que Ribera Salut va fer el mateix en el rescat de la sanitat a la Ribera ia Torrevella. Amb tot, el Conseller, ha matisat que aquest contenciós "no paralitza res", que des del govern valencià continuaran recollint informació per assolir l'objectiu de reprendre la gestió pública al DSD sense contratemps.