Obres

Les obres del túnel del Mascarat entre Calp i Altea obliguen a fer servir l'AP-7

La N-332 quedarà tancada en aquest tram des del 14 al 21 de maig

La Direcció General de Carreteres, dependent del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ha informat del tancament de la N332, amb motiu de les obres dadequació dels túnels del Mascarat que afecten aquest vial entre Calp i Altea.

Les darreres setmanes les obres s'han pogut fer amb talls d'un únic carril desviant el trànsit per l'altre. Tot i això, a partir de diumenge 14 de maig i fins al diumenge 21 d'aquest mateix mes, es realitzaran treballs que afecten la plataforma completa de la carretera, per la qual cosa caldrà fer el tall total del trànsit de la N-332 a la zona dels túnels del Mascarat, entre els punts quilomètrics 164+700 i 165+500.

A causa d'aquest tall, els usuaris hauran de fer servir l'autovia AP-7 com a itinerari alternatiu a la N-332, des de l'enllaç d'Altea-Calp (sortida 64) fins al de Benissa-Teulada-Gata de Gorgos (sortida 63). Fonts del Ministeri asseguren que el tall de la carretera N-332 i l'itinerari alternatiu serà convenientment senyalitzat, tant a la mateixa N-332, com a les sortides 63 i 64 de l'AP-7.

Remarcar que els accessos des de la N332 a Maryvilla ia la zona de Barranc Salat estaran oberts i els veïns d'aquestes zones podran circular sense problemes, l'única restricció és el trànsit cap a Altea per la N332.

Les obres, incloses al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i finançades amb fons NextGeneration, estan encaminades a adaptar aquestes infraestructures als requisits de seguretat i vialitat establerts a la normativa europea.