Serveis Públics

L´alcaldessa de Calp proposarà la pròrroga de supressió de taxes per l´ús d´espais a la Casa de Cultura

Ho farà a l'últim ple d'aquesta legislatura

L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, ha anunciat que en l'última sessió plenària, prevista per al 8 de maig, proposarà la pròrroga de supressió de taxes per lús despais a la Casa de Cultura 2023- 2024.

Segons Sala, aquesta iniciativa té l'objectiu d'«ajudar les associacions culturals per a la pràctica i l'ensenyament de les seves activitats associatives». Aquesta proposta, com recorda Sala, com altres impulsades al llarg de la legislatura, com la baixada de l'IBI, la bonificació al 95% de la plusvàlua per herències i la supressió del cobrament de taxes per obertura de negocis, pretenen reduir els impostos per ajudar els ciutadans calpins.

D'altra banda, a l'últim ple ordinari de la legislatura, s'adjudicarà definitivament el nou contracte de Recollida de Residus Sòlids Urbans i Neteja Viària per a nou anys, amb un import de 9 milions d'euros.