Política

L'alcaldessa de Calp destitueix les dues assessores municipals que formen part de la candidatura del PP

Segons Ana Sala "per pèrdua de confiança"

L'alcaldessa, Ana Sala, actualment número 1 de Som Calp, ha destituït definitivament les dues assessores municipals que formen part de la candidatura del PP «per pèrdua de confiança». Així ho assenyala la pròpia Sala en un comunicat.

Al text s'especifica que primer les dues assessores van ser destinades a llocs de treball fora de l'àrea d'alcaldia a causa de la seva participació i col·laboració en una candidatura que lidera César Sánchez, sense deixar de rebre el seu sou. No obstant, després de constatar que aquestes dues càrrecs de confiança havien portat a terme el repartiment entre els treballadors de l?ajuntament de cartes demanant el suport al número 1 del PP, l?alcaldessa ha decidit prescindir dels serveis.