Cultura

Generalitat proposa convertir la vila construïda al Penyal en un centre d'interpretació

Es destinaria, també, a un espai expositiu de les troballes arqueològiques

La Generalitat Valenciana ha proposat reconvertir la vila construïda al Penyal d'Ifac en un centre d'interpretació amb sala d'exposició i aula. Així ho ha exposat la Consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, després de visitar aquesta construcció a les faldes del Parc Natural del Penyal d'Ifac.

Navarro ha detallat el conveni que el Consell signarà amb el Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ) per donar ús públic i cultural a aquesta edificació i convertir-la en un espai expositiu de les troballes arqueològiques que han sortit a la llum a les excavacions de la Pobla Medieval d'Ifac.

El futur Centre mostrarà el passat i la història del Penyal. Un projecte amb què difondre i unir història i naturalesa.