Política

Els populars celebren a Benissa la majoria absoluta que els han donat les urnes

Focs artificials inclosos, després de conèixer que la seva candidatura havia aconseguit la majoria absoluta

A Benissa els populars estaven ahir a la nit de celebració, amb focs artificials inclosos, després de conèixer que la seva candidatura havia aconseguit la majoria absoluta, sumant 9 regidors, ia pocs vots del desè representant per al PP a l'ajuntament.

Les urnes han donat 4 representants a Reiniciem Benissa, 2 al PSOE, 1 a Compromís, i 1 al CIBE.

Amb aquestes dades Arturo Poquet revalida el seu càrrec com a alcalde a l'Ajuntament de Benissa i veu recolzada per la ciutadania la seva gestió a l'executiu local al llarg de la legislatura que ja conclou.

Amb satisfacció i agraïment s'expressava ahir a la nit després de conèixer els resultats electorals el número 1 del PP. Arturo Poquet.