Política

L'alcalde de Benissa s'ha reunit amb els empresaris per parlar al voltant de les inversions productives

Arturo Poquet afirma que reduirà la burocràcia administrativa

En el marc de la campanya electoral, Arturo Poquet, actual alcalde de Benissa i número 1 del PP, s'ha reunit amb representants del teixit empresarial local per parlar d''inversions productives'.

Un dinar, al qual han acudit més de 50 empresaris. Davant d'ells, el líder popular ha assegurat que “Benissa té una economia forta i robusta. Poquet basa la seva afirmació en les darreres dades d'ocupació, ja que caldria acudir a les xifres del 2007 per veure millors indicadors dels que apareixen el 2022 i el 2023.

Des de les files populars s'ha animat el sector a continuar treballant en aquesta bona direcció, ia continuar apostant per la introducció d'elements d'innovació a les empreses. Poquet ha dit que mentre ell sigui alcalde, “l'Ajuntament de Benissa s'esforçarà per reduir, tant com sigui possible, tota la burocràcia administrativa que en moltes ocasions és un fre per a l'impuls privat”.