Obres

Teulada tindrà un nou refugi climàtic al Pinaret de la Costa

Amb aquest projecte es pretén adequar la parcel·la, millorar-la climàticament, funcionalment i dotacionalment

Teulada tindrà un nou refugi climàtic al Pinaret de la Costa. Així ho han anunciat des del govern local. Fonts municipals expliquen que s'hi ha invertit més de 52 mil euros (52.340€) a l'adequació d'una zona verda a la Pineda del Pla de Teulada, comunament conegut com el Pinaret de la Costa, com a refugi climàtic (contigu al recent inaugurat parc caní).

Amb aquest projecte es pretén adequar la parcel·la; millorar-la climàticament, funcionalment i dotacionalment; millorar l'estètica i la paisatgística; instal·lar jocs infantils; i dotar-la de serveis, com ara taules de pícnic. Aquestes actuacions es basen en dissenyar i executar ladequació de la zona com un espai recreatiu, adaptant-lo amb un equipament que manté les temperatures apropiades i obert a lús públic en períodes de calor excessiva.

El regidor de Serveis Generals, José Antonio Bisquert, ha definit aquesta iniciativa com “una alternativa d'oci i esbarjo al municipi, on tant residents com visitants podran gaudir durant tot l'any, especialment a la temporada estival, que tots busquem un racó d'ombra on gaudir amb família i amics”.

Per la seva banda, Raúl Llobell, alcalde de Teulada Moraira, ha afegit que aquesta “és una actuació més per combatre els dies calorosos tan característics de la nostra zona i que, juntament amb la piscina municipal propera al refugi climàtic, serà una alternativa de lleure per a complementar lactivitat social del municipi a lestiu i durant tot lany».