Educació

«Pantalles i infància», una oportunitat per escoltar expertes a la ciutat del Penyal

A càrrec de les doctores Pilar Suárez i Isabel Rubio

Aquesta setmana es reprenen les conferències del Cicle organitzat per l'ajuntament de Calp pensat per a famílies amb fills. Una iniciativa que va arrencar el mes de març passat, amb una xerrada sobre les “Claus per entendre un adolescent” a càrrec del reconegut metge psicoterapeuta Antonio Ríos, i que continua aquest dijous, dia 20 d'abril, amb una nova conferència, sota el títol «Pantalles i infància» a càrrec de les doctores Pilar Suárez i Isabel Rubio.

L'augment de l'ús de les pantalles a les escoles i les llars per part de menors i adolescents suposa un repte per a pares i educadors i sorgeix la necessitat de posar límits a l'ús que els nens i adolescents fan dels dispositius mòbils, i això passa en primer lloc lloc per conscienciar les famílies i la societat.

La xerrada de les doctores Pilar Suárez i Isabel Rubio tindrà lloc a les 20 hores al Saló Blau.

Pilar Cabrera és la regidora d'Educació: