Política

La llista a les Corts compta amb l'edil de Benestar Social de Calp Noelia Ciscar

La candidatura és una combinació entre joventut i experiència i s'ha volgut donar importància al municipalisme
Foto / PP Calp

El Comitè Electoral de PP de la Comunitat Valenciana ha aprovat les llistes electorals a les Corts que concorreran per les tres províncies a les eleccions del proper 28M. En aquestes llistes s'hi inclou, per la demarcació d'Alacant, al número 15, a l'actual regidora de Benestar Social i portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Calp, Noelia Ciscar.

Segons el PP, aquestes llistes suposen la renovació al 70% dels 10 primers llocs de la llista a les Corts. La candidatura és una combinació entre joventut i experiència i s'ha volgut donar importància al municipalisme, incloent-hi candidats a municipis.

Aquestes llistes seran elevades al Comitè Electoral Nacional per a la seva aprovació definitiva.