Educació

L'admissió d'alumnes a Infantil i Primària per al curs vinent serà del 20 al 28 d'abril

Ho poden fer a través de la web telematricula.es

La Conselleria dEducació informa que el període d'admissió d'alumnes a Infantil i Primària per al proper curs 2023-2024 estarà obert del 20 al 28 d'abril a la web telematricula.es. A les places d'Infantil 3 anys opten a l'admissió d'aquest any les nenes i nens nascuts el 2020, ia les d'Infantil 2 anys, la població nascuda el 2021.

Fonts de la Conselleria expliquen que l'activació de noves aules de 2 anys a col·legis d'Infantil i Primària s'ha realitzat tenint en compte, fonamentalment, poblacions que, per les seves característiques poblacionals o per la seva situació geogràfica, presenten més necessitat d'ampliació del servei educatiu a partir dels 2 anys. Aquesta ampliació d'aules de 2 anys suposa augmentar l'oferta de places en un tram d'edat on, des d'aquest curs, Educació ha implantat la universalització de la gratuïtat. És a dir, que les aules d'Infantil 2 anys a guarderies 0-3, independentment de la seva titularitat, són totes gratuïtes i les famílies no han de pagar res en concepte de matrícula.