Política

Joan Miquel Garcés, alcalde de Xaló, torna a encapçalar la llista de Compromís

"Han estat quatre anys determinants per al futur del nostre poble"

Joan Miquel Garcés, actual alcalde per Compromís a Xaló, torna a encapçalar la llista de la coalició valencianista. Garcés es presenta a la reelecció, segons explica, amb l'objectiu de culminar els projectes engegats durant aquesta legislatura. Actuacions com el centre de dia, la segona fase de l'escola-institut, la rehabilitació del Molí de Giner, la posada en valor del nucli històric de la localitat o el nou pla d'infraestructures esportives.

Garcés ha anunciat, a més, que serà la darrera vegada que opti a la reelecció com a alcalde i que compta amb una llista que conjuga experiència i noves cares per a la política xalonera.

Entre els compromisos adquirits pel número 1 de Compromís també s'hi inclou treballar per incorporar cicles de formació professional al nou CEIPSO Serra de Bernia. A més, Garcés també ha destacat la importància de completar la potenciació del nucli històric i el patrimoni del poble que s'està fent, així com una nova fase d'inversions en infraestructures esportives i culturals.

Així mateix, Garcés també aposta per poder completar l'estratègia d'urbanització en zones annexes al nucli urbà i que permet augmentar el nombre de llicències urbanístiques de forma sostenible i sense comprometre cap paratge natural.

Joan Miquel Garcés ha destacat que “hem fet un esforç molt gran per complir allò que la gent ens va demanar fa 4 anys i estem satisfets perquè hem aconseguit executar projectes per un valor sense precedents de més 10 milions d'euros aquesta legislatura, crec que han estat quatre anys determinants per al futur del nostre poble”.

D'altra banda, el candidat ha anunciat una campanya electoral amb novetats importants i marcada per la participació de la ciutadania.