Sanitat

Ja està en marxa el consultori de la Platja de La Fossa de Calp

Es tracta d'arribar a l'augment de la població per Setmana Santa

El Departament de Salut de Dénia, ha posat en marxa des d'aquest cap de setmana el consultori de la Platja de la Fossa de Calp, on es presta assistència sanitària durant els períodes de vacances.

Aquest punt assistencial estarà operatiu fins el diumenge 16 d'abril, en horari de dilluns a divendres, de 10.00 a 18.00 hores. Els dissabtes de 10:00-15:00, mentre que els diumenges no prestarà assistència, però sí que ho farà els festius nacionals i locals.

La Zona Bàsica de Salut de Calp, amb una població assignada de 25.000 persones i gairebé 175.000 consultes durant 2022, oferta Medicina Familiar i Comunitària, Pediatria, Matrona, Infermeria, Planificació Familiar, Fisioteràpia, Unitat de Salut Mental, Odontopediatria, Sexologia i Atenció Continuada d´Urgències les 24 hores.

El Centre Sanitari Integrat disposa, a més, d'un tècnic en Radiologia per realitzar aquest tipus d'exploracions i facultatius amb competències a Ecografia Clínica, cosa que els permet millorar-ne la capacitat diagnòstica.