Educació

Forum Jove obre una nova cita per a aquesta tarda a Teulada

Una reunió oberta per posar en comú els interessos dels joves de la localitat en matèria de lleure i educativa

La regidoria de Joventut de Teulada ha convocat una nova sessió del Fòrum Jove. La cita és aquesta tarda, a partir de les 19.30 hores a l'Espai Jove de la Seieta de Moraira.

Aquesta és una reunió oberta al debat i el diàleg per posar en comú aquells interessos dels més joves de la localitat en matèria de lleure educatiu. Una oportunitat oberta a la participació ciutadana. Recordar que el primer Fòrum Jove de Teulada va tenir lloc el 2021 i d'aquesta trobada van sorgir una sèrie d'iniciatives emmarcades al I Pla Jove de Teulada Moraira.

Com indica la regidora de l'àrea, Verónica Martínez, allò que es pretén amb aquesta convocatòria a promoure la comunicació bidireccional amb els joves de la localitat i promoure activitats que siguin del seu interès.

Martínez fa una crida als veïns i veïnes d'entre 12 i 30 anys que acudeixin a aquesta trobada.