Política

Errors en les candidatures polítiques publicades al BOP

Cognoms canviats, noms de candidats que pertanyen a un altre partit i fins i tot candidatures que no corresponen al municipi

Darrer dimecres del mes d'abril marcat per l'activitat política de cara a les municipals del 28 de maig. Avui s'han publicat al BOP les candidatures que concorren a la propera cita amb les urnes. Llistat que cal agafar amb pinces, perquè després d'un primer cop d'ull es detecten molts errors.

Des de cognoms canviats, noms de candidats que pertanyen a un altre partit i fins a candidatures que no corresponen al municipi on han quedat inscrites. És el cas de la llista del PP de Dénia, que apareix a la circumscripció de Calp ia la de Dénia. Repetida dues vegades. Errors que ara els partits s'han d'afanyar a rectificar. Tenen el termini de 2 dies.