Esdeveniments

El vent ocasiona desperfectes a l'inici de les festes de Teulada

Va passar cap a les 5 de la matinada, gairebé al tancament de l'espectacle que oferia el DJ Sergio Pérez

Les fortes ràfegues de vent registrades la nit de dissabte a diumenge van ocasionar la caiguda de la part posterior de l'escenari que s'havia instal·lat a la Plaça VI Centenari de Teulada. Va passar cap a les 5 de la matinada, gairebé al tancament del espectacle que oferia el DJ Sergio Pérez, dins dels actes d'arrencada de les festes patronals en honor de Sant Vicent Ferrer.

El dissabte va ser el dia del pregó, a l'església Santa Catalina Màrtir, ia la nit la comissió de festes 2023 havia preparat una nit de música i ball. El punt de trobada era la cèntrica plaça VIé Centenari. La vetllada va transcórrer amb total normalitat, però en un moment de la matinada, el vent va començar a bufar amb més força i la lona que cobria la part del darrere de l'escenari, on es projectaven imatges, va actuar amb efecte de vela i va fer caure les columnes que la subjectaven desmuntant la part posterior de lescenari. Afortunadament, tot entramat va caure feia enrere i no va ocasionar danys ni al DJ ni al públic que encara quedava a la plaça gaudint de l'espectacle.

Tot va quedar en un ensurt, com indiquen des de la mateixa comissió de festes.