Serveis Socials

El Servei Jove d'Atenció a les Sexualitats és gratuït i atén presencial i en línia

La web www.serveijove.org ofereix informació

La MASSMA promociona el Servei Jove d'Atenció a les Sexualitats, una assistència confidencial i gratuïta a joves, famílies i professionals. Un servei que va començar ja fa un any i que suposa un important recurs, segons explica Aina González, que és Agent d'Igualtat de la MASSMA.

Un servei gratuït i confidencial, que s'ofereix tant de forma presencial com a online tota la gent jove que ho requereixi. L'SJAS compta amb una sexòloga que ajuda a abordar temes delicats com ara la sexualitat i totes aquelles qüestions relacionades amb la salut i els drets sexuals. A la web www.serveijove.org es pot trobar informació, recursos i orientació cap a altres serveis, incloent serveis de salut sexual i reproductiva, com proves de VIH, anticoncepció i assessorament en salut mental.

Durant aquest inici de quadrimestre, des de l'SJAS s'estan repartint recursos físics pels diversos pobles i espais freqüentats per gent jove, familiars i professionals, amb la intenció d'ampliar la difusió del servei. Igualment, s'anima tota la població a conèixer el que aporta aquest servei gratuït, així com a seguir els perfils d'Instagram i TikTok d'@obrimmelons.

Aina González: