Política

El ple de Calp debatrà el projecte d'habitatge protegit HPO

Un altre dels punts serà Juan Manuel del Pino, regidor de C's, que passarà a ser regidor no adscrit

Aquesta tarda hi ha ple a l'ajuntament de Calp, l'ordinari del mes d'abril. Sessió amb un extens ordre del dia, en què, entre altres assumptes, s'adonarà de l'escrit presentat per Ciutadans, Partit de la Ciutadania, pel qual Juan Manuel del Pino, actual regidor de la formació i portaveu del grup C's, passa a la condició de regidor no adscrit.

A més des de la Regidoria d'Urbanisme, que just dirigeix aquest regidor, Juan Manuel del Pino, es traslladarà al debat plenari el projecte d'habitatge protegit HPO. Es tracta de la modificació del PGOU, que té com a fi, segons explica en un comunicat del Pi, qualificar com a residencial un àmbit que el Pla General marca com a terciari industrial. Aquesta variació és necessària, pel fet que sense aquesta no seria possible construir en aquest lloc cap tipus d'edificació residencial, com és el cas de l'habitatge protegit. A partir de l'aprovació d'aquesta modificació, la Regidoria d'Urbanisme treballarà perquè els diferents promotors vegin rendible la construcció de VPO, amb la consegüent fita social d'aconseguir preus d'habitatges més econòmics, reiteren des de l'executiu local.

Un ple en què també s'eleva per al seu debat i aprovació la proposta per a anomenar l'edifici de la Policia Local amb el nom de Juan Manuel Policarpo Moll, l'agent calpí que va morir en acte de servei el 18 de setembre passat.

La convocatòria està prevista a les 17.00 hores i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del mateix ajuntament.