Sanitat

Comitè d'Empresa del DSD i alcaldes de la Marina Alta sol·licitaran a Puig la signatura d'un decret per a la reversió immediata de la sanitat

El 21 d'abril, la defensa per una sanitat de qualitat a la Marina Alta tornarà a sortir al carrer

Divendres que ve 21 d'abril la defensa per una sanitat de qualitat a la Marina Alta tornarà a sortir al carrer. Una mobilització convocada pel Comitè d'Empresa de l'Hospital Marina Salut i que comptarà amb el suport i l'assistència dels alcaldes de la comarca. Així es va confirmar ahir en una trobada entre els representants dels treballadors i els municipis de la Marina Alta.

De nou, la complicada situació en què es troben els treballadors del Departament de Salut de Dénia, obliga a alçar la veu i alertar d'una realitat que repercuteix greument als pacients de la comarca, com explica Joan Sarriós, president del Comitè d´Empresa. Sarriós adverteix que la situació que arrossega la plantilla del Departament de Salut de Dénia, sense millores en les condicions laborals des de fa gairebé una dècada, està comportant una fuita contínua de professionals i, per tant, l'empitjorament de l'assistència sanitària a la comarca.

Sarrios reivindica una atenció assistencial universal i de qualitat i fa una crida a tota la població a sumar-se a aquesta mobilització reivindicativa per un dret bàsic.

La manifestació del proper 21 d'abril tindrà lloc a Dénia, a les 19 hores. La mobilització sortirà del carrer Marques de Campo i finalitzarà a la plaça del Consell.

Des del Comitè d´Empresa s´han reunit amb els alcaldes de la comarca a la recerca de suports polítics. D'aquesta trobada, celebrada ahir, s'extreu el compromís dels municipis d'assistir a la convocatòria de divendres que ve, però també recolzaran els treballadors sol·licitant conjuntament amb els representants dels professionals sanitaris la signatura d'un decret per a la reversió immediata del Departament de Salut de Dénia.

Verónica Ramos és secretària del Comitè d'Empresa: