Política

Calp es queda sense vivendes socials i sense cines pels vots de l´oposició

Som Calp, el partit que encapçalarà l'alcaldessa, lamenta aquesta situació
Foto / Som Calp

Som Calpe, el nou partit que lidera l'actual alcaldessa de la ciutat del Penyal, Ana Sala, adverteix que la abstenció dels regidors populars juntament amb la negativa dels grups de l'oposició, en la votació sobre la proposta presentada a ple per promoure l'habitatge protegit HPO al municipi, no només deixa a la localitat sense habitatges més accessibles, sinó també sense cines comercials.

Contextualitzem: al passat ple ordinari de l'ajuntament de Calp, la Regidoria d'Urbanisme, dirigida per Juan Manuel del Pi, integrant de Som Calp, juntament amb l'Alcaldia, van proposar una iniciativa per promoure l'habitatge protegit HPO al municipi. Aquesta iniciativa suposava una modificació puntual del Pla General i no va tirar endavant. La modificació, ha explicat la número 1 de la formació independent, pretenia requalificar com a residencial un àmbit que el PGOU marca com a terciari-industrial. Aquesta variació, apunta Sala, és necessària, ja que sense aquesta no serà possible construir en aquest lloc cap tipus d'edificació residencial, com és el cas de l'habitatge protegit.

A més, amb aquesta iniciativa Calp tindria l'oportunitat d'ubicar unes sales de cinema a aquesta zona terciària, concretament al Centre Comercial Plaza Central.

Ana Sala és la número 1 de Som Calp: