Educació

Benitatxell compta amb bebeteca, un espai dedicat a nadons i famílies

Un espai per jugar, llegir i aprendre

La Biblioteca de Benitatxell va inaugurar el cap de setmana passat la seva nova 'bebeteca', un espai dedicat als nadons ia les seves famílies. Aquest és un espai que compta amb mobiliari còmode i agradable per als més petits com pufs, coixins, taula i tamborets, i prestatgeries plenes de contes. Una sala dedicada als nadons i les famílies per llegir, jugar i aprendre.

Amb aquest espai es pretén facilitar l'accés als més petits i petites a la biblioteca, als llibres i, és clar, a la lectura. És un lloc per gaudir en família i fullejar llibres asseguts i ficats al llit a terra. A més, s'ha habilitat un espai dedicat a llibres que poden ser interessants per a les famílies.

Aprofitant els treballs, no és l'única actuació que s'ha fet a la Biblioteca. A la primera planta també s'ha realitzat una ampliació de l'espai per a la instal·lació de més prestatgeries que permetin poder continuar adquirint material bibliogràfic.

Aquestes dues darreres actuacions continuen millorant la infraestructura i donen continuïtat al projecte 'MenutClub', amb què el centre cultural vol acostar-se als més petits i petites del poble i de les seves famílies. En aquest marc, s'està ampliant la col·lecció de llibres per a nadons, la bibliografia adreçada als pares sobre temes com l'embaràs, el prepart, el postpart, l'educació, etc., i s'estan fent tallers com el de massatges o primers auxilis per a nadons. A més, s'ha instal·lat també un canviador per a més comoditat de les persones usuàries.

Pel que fa a l'eliminació de barreres arquitectòniques, els darrers mesos s'han dut a terme altres petites actuacions com la instal·lació d'una rampa d'accés a l'entrada, el muntatge d'una porta d'obertura automàtica i la creació d'un lavabo adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda